avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Recuperare sume retinute ilegal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Recuperare sume retinute ilegal

Instanta a admis contestatia mea la executare asupra unor sume incorecte solicitate de CNAS si comunicate fara respectarea prevederilor legale.Din pacate pana la emiterea deciziei de suspendare ,sumele au fost retinute prin poprirea conturilor.Cum trebuie sa procedez pentru recuperarea acestora,a garantiei si taxei de timbru?
Cel mai recent răspuns: user_daniela , utilizator 07:51, 14 Mai 2013
Cred ca trebuie sa depuneti o cerere de restituire la cei care v-au retinut sumele, atasati copie de pe hotararea in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am câștigat o contestație la executare iar instanța a dispus, printre altele, returnarea taxei de timbru judiciar. cum să procedez pentru a recupera această sumă? stef9909@yahoo.com stef9909@yahoo.com Am castigat un proces civil (contestatie la executare). Instanta a dispus ca dupa ramanerea definitiva a hotararii, paratul sa-mi intoarca suma executata ... (vezi toată discuția)
Buna seara, tocmai am aflat ca voi fi executat silit pentru o ... jhon73 jhon73 Buna seara, tocmai am aflat ca voi fi executat silit pentru o datorie din 2006,(de pe siteul judecatoriei) ,stiu ca este prescrisa aceasta datorie ,iar ... (vezi toată discuția)
Lamuriri suspendare executare silita si recuperare sume platite leus leus va rog un raspuns in urmatoarea situatie: Am avut o executare silita de la o societate de recuperare , pentru suma de 4050 lei, pentru un titlu executoriu din ... (vezi toată discuția)