In cazul neprezentarii la audiere in calitate de martor la un proces lit. de munca ce articole trebuie mentionate in intampinare? in drept....? ( nu ma pot prezenta pt ca sunt in delegatie). multumesc!
In cazul in care aveti calitate de martor, dvs. nu trebuie sa formulati intampinare. Intampinarea se formuleaza de catre parat si reprezinta mijlocul juridic prin care acesta se apara fata de sustinerile reclamantului din cererea de chemare in judecata. Dvs. puteti trimite o adresa la instanta prin care sa aratati motivele temeinice care va impiedica sa fiti prezent la termenul de judecata pentru care ati fost citat.
In acest sens, faceti o adresa catre instanta de judecata la care atasati copia ordinului de delegatie .. de asemenea, aveti grija ca declaratia dvs de martor poate fi luata si printr-o comisie rogatorie.
Retragere de plangere
bebeve
este vorba de un caz de talharie...domnul cu pricina nu a reusit sa sustraga nimic de la mine ,,insa a fost violent si a fost filmat si exista martori..asta sa ... (vezi toată discuția)
Instanta
ADELA STROE
Am depus o cerere de chemare in judecata in calitate de creditor, societatea debitoare a depus intampinare, eu acum ce fac, depun si eu intampinare? ce ... (vezi toată discuția)
Citatie
krmnik
am primit o citaţie să mă prezint ca martor în cazul unei plângeri contravenţionale.(presupun că este vorba despre o oprire în trafic în urma căreia ... (vezi toată discuția)