avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulentul de insertie de 500 lei
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulentul de insertie de 500 lei

buna ziua,as vrea sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu stimulentul de insertie...sotul meu poate avea dreptul la el chiar daca nu intra in concediu pentru cresterea copilui sau trebuie sa intre in concediu,ca sa beneficieze de stimulent?va rog sa ma lamuriti,o zi buna
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:38, 14 Mai 2013
dar daca nu vreau sa intru in CCC tot am dreptul la stimulent,nu?multumesc
In primul meu raspuns pe acest topic am scris:
1. Se poate beneficia direct de stimulentul de insertie fara a mai intra in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie 2013 DanaPatrascu DanaPatrascu Buna seara, As dori sa ma ajutati sa lamuresc niste neintelegeri in conditiile in care nimeni nu m-a ajutat,am inteles ca mai nou si tatal copilului ... (vezi toată discuția)
Revenire in concediu ingrijire copil dupa intoarcerea la munca cris777 cris777 Buna seara, Ma aflu intr-o situatie delicata si nu stiu ce sa fac. In urma cu o luna, inainte de a implini copilul 11 luni, am facut cerere pentru a ma ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere la serviciu Cristina_zc Cristina_zc M-am reintors la serviciu cu o luna inainte de implinirea a doi ani de concediu de crestere a copilului. In cat timp dupa ce m-am intors pot depune dosarul ... (vezi toată discuția)