avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reintoarcere la serviciu
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reintoarcere la serviciu

M-am reintors la serviciu cu o luna inainte de implinirea a doi ani de concediu de crestere a copilului. In cat timp dupa ce m-am intors pot depune dosarul pentru primirea stimulentului de 500 lei pt o luna?
Ultima modificare: Joi, 6 Februarie 2014
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:06, 10 Februarie 2014
1. Imediat dupa ce reluati activitatea va prezentati la Primarie cu o copie dupa decizia de incetare a suspendarii contractului individual de munca (CIM) si de reluare a activitatii in baza aceluiasi CIM si completati cererea pentru stimulentul de insertie.

2. Daca tatal copilului indeplineste conditiile pentru a beneficia de CCC nu veti mai beneficia de stimulentul de insertie in aceasta ultima luna, indiferent daca tatal intra sau nu o luna in CCC.
Ultima modificare: Luni, 10 Februarie 2014
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulentul de insertie daca reiau activitatea din ccc Fulg Fulg Am nascut in 10septembrie 2012. Am optat pentru Concediu ingrijire copil pentru 2 ani. In data de 9 august 2014 ma intorc la serviciu. Sotul nu-si ia concediul ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie TRIF magda TRIF magda Daca un tata a optat pentru concediu crestere copil pana la 1 an beneficiaza de indemnizatia de insertie pana la 2 ani? in ce conditii si ce trebuie sa faca in ... (vezi toată discuția)
Lndemnizatie pentru cresterea copilului alinalucascris alinalucascris Buna.As avea o intrebare:momentan sunt in concediu pentru cresterea copilului,iar la inceputul acestuia am optat pentru varianta de 2 ani.Insa acum cand ... (vezi toată discuția)