avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contractul de voluntariat si vechimea in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contractul de voluntariat si vechimea in munca

daca intr-o anumita perioada de timp am desfasurat in regim de voluntariat activitati de predare intr-o institutie de invatamant, perioada respectiva se ia in considerare ca vechime in invatamant?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:52, 14 Mai 2013
Activitatea desfasurata in baza unui contract de voluntariat nu constituie vechime in munca ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime invatamant preuniversitar enash enash As dori sa stiu daca predarea specialitatii de pe diploma de licenta (in cazul meu limbi straine) intr-o institutie privata (centru cultural de limbi straine), ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii echivalare vechime CBGh CBGh Buna ziua, Am lucrat in invatamant ca personal didactic auxiiar pe post de studii medii ca tehnicia II, 2 ani si 9 luni. Va rog sa imi spuneti daca aceasta ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate se ia in considerare la sporul de vechime in invatamant? peseby peseby Buna ziua, as avea si eu o intrebare:\\"Concediul de maternitate se ia in considerare pentru a intra in alta grila de vechime in invatamant?\\" Mentionez ... (vezi toată discuția)