avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma suspendata si inactiva
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma suspendata si inactiva

Buna ziua,

Am o firma infiintata in feb 2007. In actul constitutiv se specifica ca durata de functionare a societatii este de 5 ani.
Din august 2010 este suspendata pt 3 ani (in urma unei cereri facuta de mine).
Din octombrie 2010 este inactiva (pt ca nu am depus la timp niste declaratii, cei de la anaf au inactivat-o si mi-au pus si cazier fiscal, inclusiv mie ca administrator).
Va rog frumos spuneti-mi ce se intimpla daca la expirarea suspendarii, adica in august anul asta, pot sa fac o cerere la registru pt radiere, iar ei o s-o si radieze.(sau trebuie mai intai activata).

multumesc
Cel mai recent răspuns: MDP LAWYERS , Avocat 17:40, 14 Mai 2013
nu trebe activata. iti radiaza cerea fara lichidator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvarea societate ContSters135817 ContSters135817 Buna ziua.Acum 3 ani mi'am deschis o societate comerciala, insa aceasta societate comerciala nu a functionat niciodata-am deschis'o pt ca eram student si ... (vezi toată discuția)
Radierea din oficiu societatilor comerciale alin tomus alin tomus In decembrie 2006 am infiintat un SRL, cu trei asociati care nu a functionat din nici un punct de vedere niciodata (nici macar capitalul social nu a fost ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate alin_bv alin_bv Spuneti-mi va rog in momentul dizolvarii unei societati, se poate face impunerea din oficiu pentru impozitul forfetar de catre ANAF chiar daca nu au fost ... (vezi toată discuția)