avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Adresa de poprire de la finante
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Adresa de poprire de la finante

Am primit o adresa in care sunt instiintata ca pe contul firmei s-a infintat o poprire (suma 1200) ca urmare a executarii lilite. Nu este trecut pe acea foaie nici motivul, nici de unde rezulta suma respectiva, NU am primit nici o instiintare, in care sa am un termen de 3 sau 15 zile oricat sa achit(cu toate ca nu stiu de unde este suma respectiva).
Nu este prima data cand patesc asa ceva... Ce pot face? Pot sa contest? Nici acest lucru nu este trecut in hartie daca am voie sau nu la contestatie, nimic... este doar numele sefei de la finante din zona, fara stampila fara semnatura.
Ce pot face? Este a patra oara cand imi blocheaza contul FARA sa am vre-o datorie la ei(sau la oricine altcineva). Ce legi m-ar ajuta? Pot face contestatie sau trebuie sa ma duc iarasi cu hartiile si "punga cu atentii" la ele?
Ajutor va rog.
Cel mai recent răspuns: lilyanne , utilizator 18:09, 14 Mai 2013
Puteti face contestatie la executare, in termen de 15 zile de la data cand vi s-a adus la cunostinta. Adresati-va bancii unde aveti contul, sa va dea o copie de pe poprire, ca sa vedeti ce titlu executoriu este indicat.
Puteti merge si la ei, ca sa lamuriti .
Cu respect, banca nu da copie dupa poprire, nici nu sta de vorba. Cel mult poate lua un extras pentru poprirea respectiva.

Pentru motivele popririi trebuie sa va adresati la fisc.
La capitolul abuzuri, fiscul este campion.
Mergeti la fisc la biroul de executari silite, in cazul in care s-a produs o eroare va vor da o adresa de ridicare a popririi cu care trebuie sa mergeti la banca.
Cheltuiala cu deplasarea bineinteles o suporta ...contribuabilul.
Cat de multa dreptate aveti! M-am saturat sa ma calce in picioare! Nu le datorez nimic si totusi imi blocheaza contul. Nici macar nu este completata hartia cu vre-o indicatie referitoare la existenta titlului executoriu, este doar asa trecut "in baza titlului executoriu" fara numar fara nimic, pentru ca nu exista nu am primit asa ceva.
As face contestatie dar nu am nici un numar de dosar!!! ce sa contest ? Hartia primita? Am sunat la banca si ei au dat deja curs popririi si au aceasi hartie fara semnatura fara numar de dosar fara nici un numar ? Ce sa fac? Am sunat un avocat i-am trimis prin mail hartia si a spus ca nu are ce contesta... ce sa mai fac?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita fara somatie lamar lamar Am primit un mesaj de la banca prin care sunt anuntat ca s-au pus 2 popriri pe contul meu de catre un executor. Una de 4000 de lei si una de 700 lei. Intreb si ... (vezi toată discuția)
Poprire alocatie copil patriciab patriciab Buna dimineata In urma cu o saptamana mi s-a pus poprire pe conturile bancare, la solicitarea Anaf, pentru o presupusa datorie la CAS din anul 2012 sau mai ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa aflu motivul unei popriri despre care am aflat in ... maiasavic maiasavic Cum pot sa aflu motivul unei popriri despre care am aflat in momentul in care m-am trezit cu contul bancar blocat? la banca au spus ca nu stiu despre ce este ... (vezi toată discuția)