Buna ziua, sunt studenta in anul 2 la drept si am primit o oferta de job in strainatate pe timpul vacantei, insa ar trebui sa lipsesc si prima luna din anul universitar urmator (anul3). As dori sa stiu daca este vreo problema daca lipsesc, sau daca am acte de semnat la inceputul acelui an. Multumesc anticipat!
1) facultatea, eee facultativă cu exceptia vreunei mentiuni speciale în Statutul Studentilor respectivului an ori, în Carta Universităţii sau în cuprinsul viitorului contract de scolarizare ;
2) la începutul fiecărui an, aţi putea avea de încheiat Contractul de scolarizare pentru acel an (potrivit statutului) : acest impediment, se poate rezolva prin acordarea unei Procuri speciale de la notar unei persoane de încredere ;
3) ar mai fi o "problemuţă" : dacă doriti a ajunge cu adevărat un profesionist în domeniu, ar "cam trebui" să acordaţi mai multă atentie acestei facultăţi (e problema dvs., desigur, se poate face orice pt. o fiinţă cu un IQ mai ridicat dar anul 3, este un an hotărâtor unei viitoare cariere juridice)