avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Clauza abuziva in contract?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Clauza abuziva in contract?

Buna seara,

Va rog sa-mi spuneti cum vi-se pare clauza de mai jos. Este inclusa intr-un contract conceput de o firma de web hosting. Mie personal mi se pare abuziva si in contradictie cu insasi conceptul de contract. Dar eu nu sun avocat, asa ca m-am gandit sa cer o parere avizata. Va multumesc anticipat!

"Clientul intelege si este de acord ca ___S.R.L. sa poata modifica acest contract unilateral si fara preaviz daca doreste, clientul fiind obligat sa se supuna noilor conditii prevazute in noul contract pe urmatoarele luni in care serviciile sunt prestate pentru a putea beneficia de acestea. "
Cel mai recent răspuns: adrianppa , utilizator 18:29, 14 Mai 2013
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract comercial Karapok Karapok Buna ziua Va adresez si eu urmatoarea intrebare, lucrez la o societatea comerciala care presteaza servicii pe baza de contract,de curand unul din clientii ... (vezi toată discuția)
Modificare clauze din contract de prestare servicii pentru nunta mariusroibu mariusroibu Am semnat acum ceva vreme un contract cu un local pt prestare de servici pentru nunta impreuna cu prietena mea Am fost apoi infoarmat prin sms sa vin pt a ... (vezi toată discuția)
Definire termen de "finalizare" in cazul unui proiect web cosmina1 cosmina1 Buna ziua, Care este momentul \"finalizarii\" unui proiect web in conditiile in care in contract nu este specificat acest moment ? Respectivul proiect ... (vezi toată discuția)