avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cine plateste impozit pe un teren dat in arenda ?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cine plateste impozit pe un teren dat in arenda ?

Cu privire la urmarirea unei societati agricole care lucreaza in arenda suprafete de teren ale proprietarilor din localitate, pentru care respectiva societate obtine subventii prin APIA , pe baza unei adeverinte de la primarie, as dori sa aflu pe cine trebuie sa verifice primaria cu privire la impozitul achitat pe respectivul teren: pe proprietarul terenului(arendator) sau pe cel care lucreaza terenul/persoana juridica (arendas) ? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Tpopa , utilizator 12:37, 15 Mai 2013
Pentru terenurile date in arenda, impozitul pe teren va fi platit in continuare de catre proprietar.
va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare adeverinta de catre primarie pestelinii pestelinii Ca societate administrez o suprafata de teren obtinuta prin contracte de arenda pe cinci ani vizate de primarie in ianuarie 2013. Pentru subventia pe ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla cine îmi ia subvenție de la apia pe pământurile moștenite? giv giv Buna ziua. Am mostenit diverse suprafete de teren de la tatal decedat si de la fratii bunicului cand mostenitorii acestuia au dezbatut mostenirea prin ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat si declaratie de terenuri alexcristian1988 alexcristian1988 Buna ziua am o casa la tara cu mai multe terenuri agricole, si primaru din localitatea respectiva mia propus sa fac contract pe niste terenuri agricole ... (vezi toată discuția)