avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Deschidere firma in concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Deschidere firma in concediu crestere copil

Buna ziua,

Mai am 2 luni pana se termina concediul de crestere copil. Este legal sa depun actele pentru infiintarea unei microintreprinderi in aceasta perioada, la care eu sa fiu administrator si actionar? Nu ridic niciun dividend in aceasta perioada si nici incasari nu voi avea.
Cel mai recent răspuns: Mara1234 , utilizator 11:03, 19 Mai 2013
Da, aveti posibilitatea de a va infiinta o astfel de societate in perioada CCC ... legea nu interzice asa ceva.
Multumesc pt raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului? lilyana21 lilyana21 Buna seara, Am terminat masteratul in iulie iar in august m-am angajat ca administrator cu 4 ore la societatea infiintata de mine fiind asociat ... (vezi toată discuția)
Administrator de firma si indemnizatia pt crestere copil deeapreda deeapreda Buna ziua! Am si eu o intrebare,am lucrat doi ani la societate comerciala,am ramas insarcinata si acum sunt in CCC si urmeaza ca luna viitoare sa primesc si ... (vezi toată discuția)
Obligatie de intrerupere a activitatii srl pe perioada ccc? longhorn longhorn Buna ziua, Sunt asociat (nu unic) si administrator (neremunerat) in cadrul unui SRL, SRL in cadrul caruia sunt si singura angajata (e vorba de o ... (vezi toată discuția)