Problema ar fi in felul urmator:
Cineva l-a prostit pe fratele meu sa inmatriculaze o masina pe numele lui. Acest individ, din alt oras, i-a promis fratelui meu ca plateste el taxa de inmatriculare, si tot ce e nevoie, doar ca pe acte sa apara numele fratelui meu. Ieri, am descoperit fara sa vreau ca fratele meu are de platit o taxa de inmatriculare in valoare de 5100 lei + penalitati. El nu are masina. Masina e proprietate personala a acelui individ. Acest individ si-a scos numere (negre, nu rosii) dar nu a platit taxa. I-a cerut fratelui meu si o copie C.I. ca sa poata "plati taxa". Posibil sa fi vandut masina deja. Acel om nu mai raspunde la telefon, probabil i-a dat un nume fals. Cum as putea sa oblig acea persoana sa-si plateasca taxa? Ce as putea sa fac sa nu ramana asa? Problema e ca Apartamentul in care locuim e coproprietar, si tare mi-e frica sa nu-l execute silit in ultima instanta, pentru ca nu avem de gand sa platim, si chiar daca am vrea nu avem de unde. M-am gandit sa-l duc de urechi la procuratura sa depuna o plangere. Oare se poate face ceva?
Impozit auto
tudu_dora
buna ziua.am o problema f mare.acum 5 ani am adus in Romania masina pe care o detineam in Italia dupa ce acolo am radiat o.aici am incercat sa o inmatriculez ... (vezi toată discuția)