avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... inmatriculare auto pe numele altei persoane
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

inmatriculare auto pe numele altei persoane

Problema ar fi in felul urmator:
Cineva l-a prostit pe fratele meu sa inmatriculaze o masina pe numele lui. Acest individ, din alt oras, i-a promis fratelui meu ca plateste el taxa de inmatriculare, si tot ce e nevoie, doar ca pe acte sa apara numele fratelui meu. Ieri, am descoperit fara sa vreau ca fratele meu are de platit o taxa de inmatriculare in valoare de 5100 lei + penalitati. El nu are masina. Masina e proprietate personala a acelui individ. Acest individ si-a scos numere (negre, nu rosii) dar nu a platit taxa. I-a cerut fratelui meu si o copie C.I. ca sa poata "plati taxa". Posibil sa fi vandut masina deja. Acel om nu mai raspunde la telefon, probabil i-a dat un nume fals. Cum as putea sa oblig acea persoana sa-si plateasca taxa? Ce as putea sa fac sa nu ramana asa? Problema e ca Apartamentul in care locuim e coproprietar, si tare mi-e frica sa nu-l execute silit in ultima instanta, pentru ca nu avem de gand sa platim, si chiar daca am vrea nu avem de unde. M-am gandit sa-l duc de urechi la procuratura sa depuna o plangere. Oare se poate face ceva?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 08:16, 15 Mai 2013

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme inmatriculare auto - proprietar doar in acte obligat sa plateasca taxa, ce se poate face? aqwszx aqwszx Problema ar fi in felul urmator: Cineva l-a prostit pe fratele meu sa inmatriculaze o masina pe numele lui. Acest individ, din alt oras, i-a promis fratelui ... (vezi toată discuția)
Speta destul de compl icata rog sfaturi ContSters139791 ContSters139791 buna seara am o situatie tare aiurea, in februarie 2010, fratele meu a fost la targ sa cumpere un auto, a gasit o masina si a platit o arvuna de 100 eur, a ... (vezi toată discuția)
Impozit auto tudu_dora tudu_dora buna ziua.am o problema f mare.acum 5 ani am adus in Romania masina pe care o detineam in Italia dupa ce acolo am radiat o.aici am incercat sa o inmatriculez ... (vezi toată discuția)