avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce tip de contract
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce tip de contract

O societate de asigurare ce are un contract de bancassurance cu o banca doreste sa recompenseze salariatii bancii care aduc clienti pentru respectiva societate de asigurare. Ce tip de contract se poate incheia intre societatea de asigurare si salariatul bancii?
conventie civila ?(in sesnul codului fiscal?), contract de agentie?
multumesc

Alte discuții în legătură

Ce tip de contract trebuie sa inchei? giuly1969 giuly1969 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce tip de contract trebuie sa inchei unor persoane fizice sau juridice care desfasoara activitati si operatiuni specifice de ... (vezi toată discuția)
Modificarea contului de salar ContSters75210 ContSters75210 buna seara , as dori sa stiu daca la servici pot sa-mi refuze schimbarea contului de salar pentru ca am dorit acest lucru si am fost refuzata pe motiv ca ... (vezi toată discuția)
Angajati pe pfa NasuNasu NasuNasu Buna ziua, Detin un PFA cu cod CAEN 8299. Pot sa angajez pe PFA-ul meu, cateva persoane ce vor lucra in vanzari? Si daca da, care sunt variantele in care ... (vezi toată discuția)