avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... discount oferit partenerilor care indeplinesc conditii ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

discount oferit partenerilor care indeplinesc conditii impuse de mine

Am un contract de parteneriat, ofer cumparatorilor pret mic daca respecta niste conditii impuse de mine.In cazul in care un partener nu mai respecta o conditie impusa, vreau sa reziliez contractul fara nici o formalitate.Credeti ca este vreun risc din punct de vedere al concurentei neloiale?
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 15:23, 15 Mai 2013
Printre altele, aveti grija si la utilizarea clauzelor abuzive.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii magdarossi magdarossi Buna ziua, Doresc sa reziliez contractul de prestari servicii, deoarece am o oferta mult mai avantajoasa pentru asociatia de proprietari , dar conform ... (vezi toată discuția)
Amenintare concediere Raluque Raluque Lucrez la o firma a carui patron s-a schimbat acum 2 luni (noul patron a preluat firma de la fratele sau). Noul patron mai are si o alta firma a sa, iar de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie+cablu tv+intenet inainte de termen dxdx349 dxdx349 Buna ziua! In 2010 mai, am incheiat cu [o firma] un contract de furnizare servicii internet,telefonie/tv pe o perioada de 2 ani. Acum as vrea sa il reziliez ... (vezi toată discuția)