avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Modificari codul penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Modificari codul penal

Unde pot gasi modificarile codului penal si ale codului de procedura penala care vor intra in vigoare din februarie 2014?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:21, 15 Mai 2013
Puteti merge la tribunal si sa cumparati cartile.
Multumesc pentru raspuns, dar ultimile carti gasite la tribunal sunt actualizate in februarie 2013. Pe mine ma interesa ulterioarele modificari cu aplicabilitate din 2014.
Intrebati un avocat pe acolo.
Exista codurile dar inca nu sunt in vigoare.
Dvs. ati spus de cele care sunt in vigoare acum.
Sau se poate sa fi fost vorba si de acele carti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cod de procedura civila si noul cod de procedura penala - bibliografie sng mihaelaciuflea mihaelaciuflea Buna ziua! Am cateva intrebari si daca puteti sa ma ajutati as fi foarte recunoscatoare. Anul acesta doresc sa intru la SNG si am cateva intrebari legate ... (vezi toată discuția)
Codul penal si codul de procedura penala Pilu Pilu Buna seara, as avea o mare rugaminte: Poate cineva sa ma ajute sa-mi spuna unde pot gasi continutul Codului penal si a Codului de procedura penala care se ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)