avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor de somaj

buna ziua,

mi-a fost desfacut contractul de munca cu art.61 lit.a.am drept la ajutorul de somaj?
mersi
Cel mai recent răspuns: tataie2007 , utilizator 22:38, 15 Mai 2013
Incetarea CIM pe motive de indisciplina (art.61, lit.a din Codul muncii) nu va permite sa beneficiati de indemnizatie de somaj.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul muncii- contract de munca-demisie-somaj krisseftika krisseftika Buna seara. As dori sa aflu in ce conditii se acorda ajutorul de somaj,daca prin concediere se poate acorda ajutorul de somaj, si daca prin desfacerea ... (vezi toată discuția)
Beneficiar somaj ContSters275732 ContSters275732 am fost sanctionata cu desfacerea disciplinara a contractului individual de munca in conformitate cu articolul248 alin.1,litera e, coraborat cu art 61 lit a ... (vezi toată discuția)
Concediere conform art.61, lit.a CodrinCiucanu CodrinCiucanu Buna ziua, Initial angajatorul a intentionat sa ma concedieze conform articolului 61 lit.d adica necorespunzator profesional oferindu-mi un alt post la o ... (vezi toată discuția)