avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie inscriptionare autoturism
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie inscriptionare autoturism

Buna ziua,
am o mica intrebare, pentru a inscriptiona autoturismul cu logo-ul si datele firmei imi trebuie vreo autorizatie? Masina este proprietate privata dar este data in comodat catre firma.
Va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Adrian Constantin , Consilier juridic 17:19, 15 Mai 2013
Nu trebuie nici o autorizatie... Numai sa nu lipesti inscriptii ale altor firme sau institutii gen : POLITIE, POMPIERII ,SALVAREA ....etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Port legal / ilegal de uniforma zark zark Buna ziua. Am si eu o mica intrebare: In cazul in care nu sunt cadru MAI, am voie sa port un tricou cu inscriptii de genul \"Politia\" sau \"Pompieri\" pe ... (vezi toată discuția)
Problema juridica legata de o tombola ContSters293565 ContSters293565 Buna ziua! Sunt nou :D si sper sa nu va plictisesc prea mult si sa postez acolo unde trebuie:).Astea fiind zise sa purcedem la miezul problemei :). Ma aflu ... (vezi toată discuția)
Bani perceputi ilegal pentru parcare lovy8519 lovy8519 In fata blocului este o parcare marcata si numerotata insa fara placute inscriptionate cum ca parcarea este interzisa sau inchiriata ADP. Problema este ca ... (vezi toată discuția)