avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... INCALCAREA PROPIETATII PRIVATE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

INCALCAREA PROPIETATII PRIVATE

Avem o suprafata de teren cumparata de acum 20 de ani langa terenul cu casa.
Fiind o rezerva de pamant langa ,aceasta bucata de rezerva a obtinuto cineva legal sau ilegal nu stim cum , a facut carte funiciara dar aceasta a fost facuta cu doi metri in suprafata noastra de teren.
Cum ar trebui sa fac pentru a rezolva aceasta problema.
Va multumim pentru timpul acordat.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 20:20, 15 Mai 2013
Buna ziua,
Va trebui sa va adresati instantei de judecata cu o actiune in granituire.
In felul acesta se va stabili linia de hotar intre proprietati.
av. Gabriel Klein Kiritescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiune - 30 de ani si dezmembrare teren nyusziful nyusziful buna ziua. ce este de facut in aceasta situatie va rog: am inceput actiune ca sa uzucapam un teren, trecut in CF cu 1300 de mp, de fapt sa uzucapam doar ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa intabulata gresit ioanadaniel ioanadaniel buna ziua. am cumparat o casa cu teren (500 mp), intabulate de prin 2001. ideea este ca am masurat si am constatat ca nu corespunde exect cu ceea ce reiese ... (vezi toată discuția)
Teren in litigiu, vecinul face cadastru morys morys Buna ziua, Cum pot sa blochez operatiunea de cadastrare initiata de un vecin avand in vedere ca gardul facut de acesta nu este pus pe vechiul amplasament ... ... (vezi toată discuția)