avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Problema cu un service auto - mecanicii mi-au schimbat ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Problema cu un service auto - mecanicii mi-au schimbat o piesa la motor si mi l-au stricat

am o problema cu un sevice aut....mam dus sa_mischimb o anumita piesa la masina si mecanici miau stricam motorul....si ma mint de 2saptamini ca o repara.....si masina este in aceiasi stare si azi...ce ma sfatuiti sa
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 18:32, 15 Mai 2013
Reclamatie la OPC, reclamatie la RAR.
Actiune in instanta, daca primele doua nu dau rezultat.
Inarmati-va in prealabil cu inscrisuri, nota de constatare, deviz, etc orice v-ar putea ajuta.
Bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inspecție rar ANGELAANAANGELA ANGELAANAANGELA Bună ziua. Astăzi am avut RAR pentru a - mi înmatricula masina. După inspecție am primit certificatul, iar în curtea RAR, am constatat că mașina mea nu ... (vezi toată discuția)
Masina stricata in service auto alexandra19871987 alexandra19871987 Buna ziua, Am dus mașina intr-un service autorizat pentru înlocuirea turbosuflantei, dupa cateva zile am fost contactați sa venim ca s-a întâmplat ceva ... (vezi toată discuția)
Probleme service auto emildr emildr Buna ziua , Am si eu o problmena cu un service auto , mai exact : In urma cu o luna am avut un accident auto minor (eu pagubit) am primit RCA am facut ... (vezi toată discuția)