avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Plata impozit masina
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Plata impozit masina

Acumceva timp,am vandut o masina Dacia unui vecin,fara contract de vanzare-cumparare.Acesta la randul lui,a vandut-o la fier vechi.Intre timp,vecinul respectiv s-a mutat,in schimb impozitul pe masina continua sa imi vina regulat mie.Ce ma sfatuiti sa fac in aceasta situatie?
Multumesc anticipat pt. raspuns.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:53, 15 Mai 2013
Mergeti la fier vechi si solicitati copie dupa actul prin care s-a predat /preluat auto.
Centrele care preiau auto trebuie sa emita proces verbal cu datele de identificare ale auto. Ei sigur au aceste date. Apoi mergeti la fisc si declarati ca auto dvoastra a ajuns la fier vechi. Succes.
Putetui realiza radierea auto de pe rolul fiscal,incheind declaratie notariala pe proprie raspundere ca nu mai detineti autovehiculul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea autovehiculului de la impozit Gheorma Gheorma Am avut o masina care am duso la fier vechi dar nu am luat nici o chitanta de acolo pe ia. Cum pot sa o scot de la impozit? sunt la zi cu impozitul ... (vezi toată discuția)
Radierea autoturismului bitfark bitfark un autoturidm Dacia 33 de ani urma sa fie scos din circulatie am dat la o centru de colectare fier vechi autorizate de unde am primit un Borderou de ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism cooss cooss Buna ziua, Ajutati-ma va rog cu un raspuns: posed dovada ca autoturismul a fost predat la un centru de colectare fier vechi (in jud. Valcea). De ce cei de la ... (vezi toată discuția)