avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Constructie pe un teren in folosinta prin contract de ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Constructie pe un teren in folosinta prin contract de comodat

Buna ziua.

O asociatie primeste un teren in folosinta prin contract de comodat cu acordul proprietarului de a putea construi pe respectivul teren. pe persoana fizica este realizat un plan de situatie, asociatia primeste autorizatie de constructie pe baza planului de situatie si a contractului de comodat? cum se realizeaza inscrierea in cf? contractul de comodat trebuie inregistrat pe la oficiul de cadastru?
Cel mai recent răspuns: anitaovidiu , utilizator 23:34, 15 Mai 2013
Contractul de comodat poate fi inregistrat la CF.
Trebuie sa am in contractul de comodat pe langa clauza de acord pentru constructie si o cedare a planului de situatie, pentru a nu mai realiza inca un plan?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare mansarda petunie petunie Buna ziua Am urmatoarea problema: In anul 2001 ne-am extins apartamentul la mansarda blocului unde locuiam. Am obtinut autorizatie de constructie pe baza ... (vezi toată discuția)
Inchiriere sau comodat? CornelCalin CornelCalin Buna ziua, Ce acte ar trebui sa fac intre o persoana fizica ,care pune la dispozitia firmei un teren pe care firma va construi un imobil? Multumesc. (vezi toată discuția)
Contract de comodat iulianbastan iulianbastan Am un teren si am incheiat un contract de comodat cu un prieten pe el. intrebarea mea este urmatoarea: eu in calitate de comodant pot construi pe acel teren o ... (vezi toată discuția)