avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare obligatorie locuinta in cazul mai multor ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare obligatorie locuinta in cazul mai multor proprietati

Buna seara,

Va rog sa imi spuneti daca in cazul in care detin mai multe proprietati trebuie sa fac asigurare obligatorie pentru fiecare dintre ele sau doar pentru domiciliu.

Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Mai 2013
alina_valentina, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:07, 16 Mai 2013
Asigurare obligatorie va trebui sa faceti pentru fiecare dintre proprietatile detinute.
Conform norme in vigoare ,este obligatorie incheierea de asigurare a locuintelor
Pentru a putea fi protejata de eventuale situatii neplacute pentru a va putea recupera eventualul prejudiciu cauzat prin eveniment,se impune sa incheiati atatea asigurari cate proprietati detineti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inundatie apartament bloc_judecatorie ilfov Ambelokipi Ambelokipi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu recomandari pentru modalitatea de a incepe un proces in instanta in cazul avarierii apartamentului prin inundatii repetate ... (vezi toată discuția)
Inundatie la parter markiskait2 markiskait2 de mai multi ani la rànd ne tot inundà putin cite putin ,de la etajul 1 sau 2 ,incà nu se stie exact....nu sint niciodatà ... (vezi toată discuția)
Inundatie de la vecin htctunat htctunat Buna ziua. Locuiesc la parter si am fost inundat de vecinul de la et 2, atat eu cat si vecinul de la et 1. Am vb cu proprietarul, a comunicat ca va repara in ... (vezi toată discuția)