avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenitori
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenitori

Buna ziua. As avea si eu o intrebare ca sa stiu ce am de facut pe viitor. Am 23 de ani si tatal meu a decedat la inceputul anului. Am facut succesiunea impreuna cu fratele meu si am ”mostenit” casa ( care este ipotecata in urma unui imprumut bancar care nu a avut asigurare, dar nici asigurare de viata nu am gasit) si o masina. Tatal meu are de primit niste bani de la stat oarecum, esalonati pana in 2016, iar cei de la locul de munca au zis ca aceeia ii vom primi noi, in calitate de mostenitori. Eu am incercat sa vand casa pentru a plati la banca suma datorata, dar vanzarile nu prea merg, sau am lua foarte putin. Suntem unici mostenitori si nu facem fata acestei situatii. Intrebarea mea este: BANCA POATE PUNE POPRIRE PE ACEI BANI PE CARE II AVEM DE PRIMIT?? CUM MA POT FERI DE URMARIREA celor de la banca SI DE STRESUL CREAT?
Cel mai recent răspuns: catalina_lpd , utilizator 11:19, 16 Mai 2013
Banca poate lua orice sume de bani daca stie de ele.
Se va face insa in conditiile legii.
Acestia vor sa puna mana si pe casa si pe masina si pe bani...nu e nimic sa se poata face.?Acestia nu il obligasera pe tatal meu sa faca nici asigurarea casei care expirata.
Ultima modificare: Joi, 16 Mai 2013
catalina_lpd, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire iuliamostenire iuliamostenire buna ziua am si eu o problema.tatal meu a decedat in urma cu 6 ani.inainte cu un an, el a facut un credit cu ipoteca la banca romaneasca( tin sa precizez ca ... (vezi toată discuția)
Contract intretinere vs contract v-z - ambele cu clauza de uzufruct viager Moonspell Moonspell Buna ziua, Sunt in impas, va rog o parere avizata. Sunt plecat din tara datorita faptului ca nu mai primeam salariu in conditiile in care aveam rate la ... (vezi toată discuția)
Poprire Zgarcanstein Zgarcanstein Bună ziua! V-aș ruga să-mi spuneți dacă, în urma unei sentințe judecătorești definitive, prin executare silită poate fi pusă poprire pe contul ... (vezi toată discuția)