avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Comert cherestea si scandura
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Comert cherestea si scandura

O soc.platitoare tva achizitioneaza din tara de la platitor tva cherestea si scandura cu taxare inversa si o vinde mai departe.
Este corect sa vanda mai departe tot cu taxare inversa?
Scandura se incadreaza la taxare inversa-furnizorul a mentionat pe factura taxare inversa.
In opinia mea scandura reprezinta material lemnos prelucrat.

Alte discuții în legătură

Taxare inversa material lemnos viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Buna seara, si La multi Ani ! Va rog , daca poate cineva si are timp sa ma lamureasca cu urmatoarea speta :sant platitor tva , am primit de la o soc platitor ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as vrea sa intreb ce cod caen trebuie pentru comercializarea ... Adiamo Adiamo Buna ziua, as vrea sa intreb ce cod caen trebuie pentru comercializarea peleților brichetelor,lemnului de foc si de constructi, precum si achizitia de camion ... (vezi toată discuția)
Taxare inversa și tva help please! bună tuturor! am niște neclarități referitoare la taxarea ... PTK Logistic PTK Logistic Bună tuturor¡! Sunt la început și am niște neclarități referitoare la taxarea inversa și la TVA. Cumpăr cherestea și materiale de ... (vezi toată discuția)