avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu social sau punct de lucru de trecut pe contract
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu social sau punct de lucru de trecut pe contract

Ce se trece mai corect pe contracte:
Sediu social sau punctul de lucru ? sau amandoua ?

Multumesc frumos in avans.
In cazul in care doriti infiintarea unei societati pe contract trebuie trecut sediul social. Daca firma este infiintata se trece punct de lucru, asta in cazul in care nu doriti schimbarea sediului social.
Nu prea am inteles, reformulez...:J
Firma este infiintata la o adresa si are deschis un punct de lucru pe alta adresa
Pe contractele noi ce este corect sa trec:
1. punctul de lucru
2. sediul social
2. amandoua

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu sau punct de lucru adrian_xro adrian_xro Am o nelamurire in legatura cu sediul si punctul de lucru al unei societati 1)daca fac maine acte pt SRL si trec un apartament ca sediu ce pot sa fac ceva in ... (vezi toată discuția)
Inregistrare firma - problema sediu ciobitud ciobitud Buna ziua tuturor! Am si eu o mica problema legata de deschiderea unei firme, poate imi puteti da un sfat. Caut de ceva timp un sediu pentru aceasta firma ... (vezi toată discuția)
Sediu social sorincapitanescu sorincapitanescu Buna ziua, Vreau sa schimb sediul social al societatii (firma infiintata in 1998). Noul sediu social al societatii vreau sa-l mut la apartamentul pe care il ... (vezi toată discuția)