avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Renuntare la cumparare online
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Renuntare la cumparare online

Buna ziua,
Am achizitionat un telefon de pe un site online si am solicitat factura pe firma.
Doresc sa trimit produsul inapoi dar furnizorul mi-a spus ca retur nu pot face decat persoanele fizice si nu persoanele juridice.
Mentionez ca astazi a ajuns telefonul la mine deci nu au trecut cele 10 zile de returnare a produsului.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 07:59, 17 Mai 2013
Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta se aplica intr-adevar doar relatiilor dintre comercianti si clientii persoane fizice (sau persoane fizice constituite in asociatii), nu va puteti folosi de dispozitiile sale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnarea produsului in 24h cristiangheorghe cristiangheorghe Am tot cautat dar nu am reusit sa gasesc textul de elge in care se specifica ca un client poate returna un produs achizitionat in termen de 24 de ore de la ... (vezi toată discuția)
Dreptul consumatorului de a returna produsele Reala Reala Salutare tuturor, Am marea rugaminte de a-mi confirma daca eu inteleg corect legea (O.G.) 130/2000 (modificata prin legea ... (vezi toată discuția)
Produs de trimis in service lauricafl lauricafl Buna ziua. Am o problema cu o casca bluetooth in valoare de 100 ron. S-a defectat si vreau sa o trimit in service. Am cumparat-o online si acelasi site ma ... (vezi toată discuția)