avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Situația locativã a fostului soț.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Situația locativã a fostului soț.

Buna ziua. Sotul meu a plecat de acasa la o alta femeie. Am divortat de el, el locuieste cu aceasta femeie la ea dar nu are mutatie , deoarece casa unde locuieste ea este a parintiilor ei. Pos sa fac reclamatie la Adminstrația Finantelor ca locuieste la ea ca chiriaș si nu are incheiat nici un contrac ca sa plateasca impozit la stat. Mentionez ca ei doi nu sunt cununati impreuna.
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 15:11, 16 Mai 2013
Buna ziua,
Este vorba despre fostul sot atata timp cat ati divortat, nu?
Care ar fi avantajul dumneavoastra?
Cum dovediti ca ar fi chirias si nu un simplu locatar FFL tolerat in imobil?
av. Gabriel Klein Kiritescu
Ultima modificare: Joi, 16 Mai 2013
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
cui trebuie sa ma adresez ca locuieste nelegal ?
:ban: Avertisment morerator!

Stimată doamnă,

Forumul avocatnet nu este destinat sprijiinirii, din punct de vedere juridic, a acțiunilor privind răzbunări personale, ci acordării unor sfaturi utile, celor care au nevoie de consultanță.

Astfel, mă văd nevoit să închid acest topic și să vă invit să postați, dacă este cazul, întrebări cu o altă natură decât dorința de revanșă față de fostul soț, sau față de oricare altă persoană.

Cu stimă,
moderator Andrei Grigoriu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire gogusem gogusem Sa incep cu o mica introducere...o familie care are 2 copii (baiat 19 ani si fata 17 ani). Tatal fiind foarte agresiv deobicei face scandal, ameninta, ... (vezi toată discuția)
Divort cu copil minor Florea80 Florea80 Sant casatorit cu o femeie de 2 ani de zile.casa este a mea dinainte de casatorie.in timpul casatoriei s a nascut un baiat.am datorii la banca,platesc toate ... (vezi toată discuția)
Certificat nastere - schimbarea numelui la rubrica mama dupa divort cheram cheram Buna ziua as avea si eu o intrebare nu exista nici o posibilitate ca pe certificatul micutului sa nu mai figurez eu ca mama pe numele fostului sot pt ca am ... (vezi toată discuția)