avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Drept de contestatie la executare
Discuție deschisă în Executare silită

Drept de contestatie la executare

Buna ziua,
Am primit astazi o instiintare de plata _asupra unui debit neachitat in totalitate catre un creditor_ ,de la un Birou Executor Judecatoresc.Informez ca tot astazi am achitat o suma din debit cu OP in contul Creditorului , inainte de a primi instiintarea de la Executor.Pot cere/face contestatie la executare?In ce conditii?Precizez ca am trimis tot astazi in scris_recomandat_pe adresa Executorului cf. art. 627 alin.2 CPC date despre bunurile mobile detinute in eventualitatea executarii silite.
Astept raspuns urgent.
Va multumesc anticipat
Multumesc foarte frumos.
Aplauze la scena deschisa....o zi cat mai buna.
Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita zambilutza zambilutza Buna ziua, Suntem in situatia unei executarii silite in baza titlului executor reprezentat de conventia de credit de nevoi personale cu garantie ipotecara, ... (vezi toată discuția)
Executare ONU EMIL ONU EMIL Un contract de leasing in care scrie ca reprezinta titlu executoriu mai trebuie investit de instanta judecatoreasca. Soc. de leasing este din Bucuresti iar eu ... (vezi toată discuția)
Executare silita ilegala? Butterfly33 Butterfly33 Buna seara! Am o problema si mi-ar prinde bine ceva sfaturi. Prin 2014 am luat cateva electrocasnice de la Flanco in rate prin Cetelem, in valoare de 4500 de ... (vezi toată discuția)