avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Completare bilant
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Completare bilant

Buna ziua,

Am in balanta cont 2678 care reprezinta garantie retinuta si nu stiu exact unde se tece in bilant la imobilizari financiare rand 03 vad ca apare contul si la creante rand 06.

Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Lizuca12 , utilizator 10:50, 20 Mai 2013
Buna ziua,
Daca garantiile respective se vor incasa intr-o perioada mai mare de un an atunci sunt considerate imobilizari financiare daca sunt sub 1 an, creante.
Ultima modificare: Vineri, 17 Mai 2013
radumuresan, utilizator
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de participare la licitatie ion g ion g am platit o taxa de participare la licitatie ,licitatie pe care am castigat-o.imi puteti spune va rog,cum o inregistrez in contab.?banca pe credit cu ce ... (vezi toată discuția)
Garantii prestari servicii crystyna2000 crystyna2000 [b]situatie[/b]: se emite factura pentru prestari servicii 1000 ron + 240 ron TVA Conform contractului , la efectuarea platii, se retine garantie 10% din ... (vezi toată discuția)
Garanție de participare și garanție de bună execuție: care este diferența dintre ele și care sunt operațiile contabile care se fac la plata din cont? ionela11 ionela11 Buna ziua, Care este diferenta intre garantia de participare la o licitatie si garantia de buna executie? Care sunt operatiile contabile care se fac la ... (vezi toată discuția)