avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 II proaspat infiintat
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

II proaspat infiintat

Buna ziua, sunt titularul unui ii nou infiintat, cu caen 4791- comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi si a internetului. Acum ma confrunt cu o serie de nelamuriri. In primul rand: am nevoie de casa de marcat? In al doilea rand: ce as putea modifica astfel incat sa pot vinde un produs unei persoane care se exprima verbal sau la telefon ca doreste unul din produsele mele. Fara ca acel produs sa fie pe vreun site. Practic nu as vrea sa lucrez cu stoc, as strange comenzi de la prieteni, as comanda produsele la furnizor, odata sosite le-as distribui celor ce le-au comandat. Poate are cineva o sugestie ce as putea modifica la ii ca sa pot face asta. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 20:16, 2 Iunie 2013
1. In cazul in care Dvs. nu veti incasa in numerar pretul produselor comercializate, nu aveti nevoie de casa de marcat. Plata pretului se va face cu ordin de plata sau prin curier.
2. Ar fi bine sa analizati varianta lucrarii in baza unui contract sau comanda pentru livrare de produse, pentru ca ulterior sa nu aveti surprize cu privire la plata pretului, respectarea termenului de livrare, calitatea sau cantitatea produselor comandate etc. (si astfel sa va "treziti" ca veti lucra cu stocuri).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionare magazin online fara stoc (intreprindere individuala) Argali Argali Buna seara! Vom deschide si noi in curand un magazin online pentru care nu vom avea stocuri (stoc la furnizor). Am dori in principiu ca procedeul sa fie ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa adda1592 adda1592 Buna ziua, am un PFA cod caen 4791. Am urmatoarele intrebari : 1 - e necesara emiterea facturi pentru orice comanda? ce documente inregistrez in ... (vezi toată discuția)
Necesitate casa de marcat fiscala adrianadamian2009 adrianadamian2009 Am o nelamurire: am un site si primesc comenzi telefonice pentru un produs ce-l comercializez de multi ani. Pentru comenzile locale, ma deplasez la domiciul ... (vezi toată discuția)