Sunt beneficiarul indemnizatiei de crestere a copilului din luna iulie 2012, fiind in concediu pentru cresterea copilului pentru o perioada de 1 an.
Am primit astazi o adresa prin care sunt anuntat ca se suspenda acordarea indemnizatiei pentru ca a fost descoperit faptul ca am avut in aceasta perioada inregistrat un contract de munca pe numele meu (contract de 2 ore pe zi), contract de care eu nu am stiut, care se pare a fost intocmit fara ca eu sa am habar.
Ce consecinte poate avea ceea ce v-am expus si cum se poate rezolva situatia.
In cazul in care acest contract de munca exista, acesta a fost intocmit ilegal (fara ca eu sa stiu de existenta lui sau sa beneficiez de vreun venit de pe urma acestuia.
Buna ziua,
Va trebui sa solicitati sa vedeti acel contract si, in cazul in care acel contract exista si nu este semnat de dumneavoastra, formulati plangere penala pentru fals si uz de fals.
Va trebui sa solicitati si daunele materiale de rigoare.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Da, se poate anula cu efect retroactiv . Solicitati acelui angajator sa va comunica, conform art.16 alin.3 C.mun., art.8 alin.3 lit.a din HG nr.500/2011, un exemplar de pe c.i.m.
In caz de refuz, sesizati ITM-ul.
Fals in semnatura
todericiu
Am fost trecuta cu numele intr-o conferinta nationala, in care era mentionat in procesul verbal ca am indeplinit si exercitat o anumita functie.In tabelul ... (vezi toată discuția)