avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... fals in semnatura
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

fals in semnatura

Am fost trecuta cu numele intr-o conferinta nationala, in care era mentionat in procesul verbal ca am indeplinit si exercitat o anumita functie.In tabelul nominal am fost trecuta cu numele si cu semnatura falsa.Acest proces verbal cu semnaturi false a fost trecut printr-o judecatorie, pentru ca apare stampila unui grefier.
Mentionez ca eu nu am luat parte la aceasta conferinta si nu este semnatura mea.
Cel care a intocmit aceste acte, mi-a spus ca in termen de 30 de zile acest document se arhiveaza pentru ca va urma o conferinta reala . Pe mine ma intereseaza ca acel document fals sa capete denumirea de nul, sa nu aiba consecinta asupra mea, in sensul ca, daca nu am luat masuri, voi fi declarata complice.
Cum ma pot apara?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 12:42, 12 Iunie 2013
Buna ziua,
Formulati plangere penala pentru fals si uz de fals.
Solicitati si in civil anularea acelui proces verbal pentru ca acea semnatura nu este a dumneavoaqstra.
av. Gabriel Klein Kiritescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Videochat in apartament robertariana robertariana Buna ziua, Vecina care locuieste in apartamentul de deasupra o sa desfasoare activitate de videochat in camera in care locuieste cu chirie,camera care se ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil valterc2010 valterc2010 Sunt beneficiarul indemnizatiei de crestere a copilului din luna iulie 2012, fiind in concediu pentru cresterea copilului pentru o perioada de 1 an. Am primit ... (vezi toată discuția)
Probe falsificate depuse la instanta oltul oltul intr un caz de inselaciune cu 10 parti vatamate am depus acte falsificate..(declaratiile partilor vatamate,am falsificat semnaturile lor stiind ca nu vor fi ... (vezi toată discuția)