intr un caz de inselaciune cu 10 parti vatamate am depus acte falsificate..(declaratiile partilor vatamate,am falsificat semnaturile lor stiind ca nu vor fi prezent in proces)..dar cauza nu a ramas in pronuntare,au citat partile vatamate ca sa justifice ca intr adevar au fost despagubiti (pt ca nu am depus acte facute la notar)...ce se intampla daca vin cateva parti vatamate(nu pot sa iau legatura cu unii dintre ei) si zic ca nu e scrisul lor si nu au fost despagubiti? cine raspunde? avocata sau fac cercetari sa afle cine a falsificat? cine cerceteaza? instanta sau parchetul sau politia? inculpatul poate sa fie arestat pe loc?
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa va autodenuntati la parchet. Este un fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals. Cercetarile le va face parchet. Avocatul nu are niciun amescte. Mrgeti insotit de avocat la autodenunt. Asta va usureaza situatia.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Avocata nu raspunde pentru asta, in afara de cazul in care ea insasi a falsificat semnaturile. Simplul fapt ca avocata v-a sugerat sa faceti asta nu va scuteste de raspundere. Rolul avocatei a fost sa va consilieze si sa propuna solutii si sa va explice care ar fi consecintele pentru fiecare varianta, dar nu are menirea de a va obliga sa alegeti o anumte solutie din cele prezentate de ea. Vorba aia: clientul nostru, stapanul nostru. Ea a propus, dvs. ati dispus. Plus ca avocatii nu garanteaza rezultatul procesului, ei sunt platiti pentru consilere nu pentru rezultatul final.
Falsificare semnatura
Medu
Angajatorul a falsificat semnaturile angajatilor sai atunci cand i-a trecut de la 8 ore la 4 ore de munca pe zi.
Doresc sa stiu daca aceasta fapta intruneste ... (vezi toată discuția)