avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Probe falsificate depuse la instanta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Probe falsificate depuse la instanta

intr un caz de inselaciune cu 10 parti vatamate am depus acte falsificate..(declaratiile partilor vatamate,am falsificat semnaturile lor stiind ca nu vor fi prezent in proces)..dar cauza nu a ramas in pronuntare,au citat partile vatamate ca sa justifice ca intr adevar au fost despagubiti (pt ca nu am depus acte facute la notar)...ce se intampla daca vin cateva parti vatamate(nu pot sa iau legatura cu unii dintre ei) si zic ca nu e scrisul lor si nu au fost despagubiti? cine raspunde? avocata sau fac cercetari sa afle cine a falsificat? cine cerceteaza? instanta sau parchetul sau politia? inculpatul poate sa fie arestat pe loc?
Cel mai recent răspuns: oltul , utilizator 10:03, 24 Septembrie 2013
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa va autodenuntati la parchet. Este un fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals. Cercetarile le va face parchet. Avocatul nu are niciun amescte. Mrgeti insotit de avocat la autodenunt. Asta va usureaza situatia.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Se vor face cercetari de parchet.
Probabil ca se va ajunge la o pedeapsa cu executare.
Avocata nu raspunde pentru asta, in afara de cazul in care ea insasi a falsificat semnaturile. Simplul fapt ca avocata v-a sugerat sa faceti asta nu va scuteste de raspundere. Rolul avocatei a fost sa va consilieze si sa propuna solutii si sa va explice care ar fi consecintele pentru fiecare varianta, dar nu are menirea de a va obliga sa alegeti o anumte solutie din cele prezentate de ea. Vorba aia: clientul nostru, stapanul nostru. Ea a propus, dvs. ati dispus. Plus ca avocatii nu garanteaza rezultatul procesului, ei sunt platiti pentru consilere nu pentru rezultatul final.
Ultima modificare: Joi, 12 Septembrie 2013
tgeorgescu, utilizator
am scapat..intre timp am despagubit persoanele nu au venit la proces si nu au aflat ca au fost depuse acte false
care este textul de lege care prevede ca infractiune falsul intelectual in inscrisuri sub semnatura privata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals in inscrisuri sub semnatura privata badila steluta badila steluta am fost mostenitoare de drept a unei suprafete arabile insa cineva mi l-a vindut in mod fraudulos folosindu-se de inscrisuri false privind identitatea sa. ... (vezi toată discuția)
Falsificare semnatura Medu Medu Angajatorul a falsificat semnaturile angajatilor sai atunci cand i-a trecut de la 8 ore la 4 ore de munca pe zi. Doresc sa stiu daca aceasta fapta intruneste ... (vezi toată discuția)
Semnatura falsa pe state de plata mihaela.vlad mihaela.vlad buna ziua! acum citeva zile am demisionat din motive ca nu mi-am primit salariile pe trei luni. Statele de plata pe luna septembrie si octombrie nu le-am ... (vezi toată discuția)