avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Am nevoie de un avocat specializat in drepturi de ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Am nevoie de un avocat specializat in drepturi de autor, imagine si management artistic

Hello! As avea nevoie de un avocat specializat in drepturi de autor, imagine si management artistic care sa ma ajute in contractele cu diversi artisti cu care colaborez in calitate de compozitor si manager, dar insist pe preturi decente. Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 16 Mai 2013
SoundForSoul, utilizator
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 20:33, 17 Mai 2013

:oops:
Interventie moderator

Deoarece in forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde, cererile si ofertele de consultanta (fie ele si pro bono) se fac fie prin intermediul mesageriei private, fie printr-o cerere de consultanta, conf. pct. 2.6 din regulament. Din acest motiv am inchis subiectul.

Mai jos gasiti o lista unde puteti afla si numele unor avocati:
www.avocatnet.ro/content/con...

Multumesc pentru intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut avocat proces contestare succesiune CristeaFlorin CristeaFlorin Buna ziua . Doresc un avocat bun sa recapat ceea ce imi revine in urma decesului tatalui meu . Tatal meu suferea de screloza, si in nestiinta mea a semnat in ... (vezi toată discuția)
Caut avocat sa ma reprezinte la cnsas nicolas31 nicolas31 Caut avocat care sa ma reprezinte la CNSAS Bucuresti (dosarele din arhivele securitatii) deoarece nu se poate decat daca sunt reprezentat. (vezi toată discuția)