avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice achizitii publice
Discuție deschisă în Achiziţii publice

achizitii publice

Buna ziua!
Reprezint o institutie publica,finantata din bugetul local si trebuie sa fac contract pentru cumpararea de alimente.Pentru a stabili modalitatea de achizitie trebuie sa tin cont de pragul de 15000 euro.Intrebarea este acest prag este 15000 pe produs conforn CPV sau 15000 total buget alimente?
Multumesc mult pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 10:28, 17 Mai 2013
Este pe produse similare, conform CPV.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumpãrarea directã ºi 3 oferte gajnandi gajnandi Buna ziua. Am doua intrebari. 1- Limita de sume pentru a se incadra in cumparare directa (sub 10 000 EUR fara tva) este valabil pentru contract sau pe ... (vezi toată discuția)
Documente achizitie directa dorela dorela Poate cineva sa-mi trimita si mie model de nota justificativa si nota de fundmentare folosite in achizitia directa? adresa mail chychy_cris@yahoo.com ... (vezi toată discuția)
S-a procedat corect sau nu? corectitudine intocmire plan de achizitii cristinacarina cristinacarina Nu-mi poate raspunde nimeni????Am mare nevoie de o parere avizata!!!Please! Am urmatoarea intrebare : suntem institutie bugetara si in anul 2012 am fost ... (vezi toată discuția)