avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... pot contesta pv
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

pot contesta pv

Am fost oprit de un agent de la politia rurala intr-o localitate pe motiv ca nu pot conduce un microbus cu categoria b
Mi-a dat amenda pentru revizie tehnica expirata
In pv nu mentioneaza motivele pentru care am fost oprit nici nu am fost intrebat daca am obiectiuni
Cel mai recent răspuns: Florian Turlete , Avocat 09:25, 4 Martie 2009
contestati-l in termen de 15 zile de la comunicare !
Ati scapat ieftin daca ati primit numai amenda, trebuia sa va ia si placutele de imatriculare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda radar Harabagiuciprian Harabagiuciprian Buna ziua. As dori sa stiu pasii pentru a contesta o amenda radar si cum pot obtine permisul inapoi in cel mai scurt timp.Mentionez faptul ca am fost surprins ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez cu politia rutiera ??? mariusbratfalean mariusbratfalean Buna ziua, Am fost oprit de Politia Rutiera (doi politisti) si mi s-a retinut permisul pentru o presupusa neacordare de prioritate. Mi s-a intocmit proces ... (vezi toată discuția)
Am primit amenda de la politia municipala intr-un sat! candyman candyman Acum cateva zile am fost oprit pentru viteza in Comuna Golesti de langa Focsani! Am luat 2 amenzi: 1 Viteza 65 kmh CRED 2 ... (vezi toată discuția)