avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... 133 euro pentru ca am accesat un sait?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

133 euro pentru ca am accesat un sait?

buna ziua,poate nu ma puteti ajuta...dar as vrea sa stie lumea sa nu pateasca ca mine.In anul 2007 spre sfirsit am deschis un sait care iti spunea cica cit vei trai,m-am inscris dar nu l-am putut utiliza pentru ca scria ca trebuie sa platesc 99 euro.Normal ca l-am inchis ca nu aveam de gind sa citesc prostii pentru aceasta suma.Dar acum o saptamina m-am trezit cu un plic cu fereastra pe care nu e nici o stampila de la nici o posta,scrisoarea e in germana si mi se comunica ca pentru ca am folosit saitul sint bun de plata,im scrie si contul,un cont din Austria.135 euro.Normal ca mi s-au inmuiat picioarele.Cu ce ma poate incrimina?daca nu am folosit saitul?ce am de facut?la ce ma pot astepta??va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters72658 , utilizator 01:11, 5 Martie 2009
sfatul meu este sa nu dati curs acestei scrisori. neavand nici o relatie contractuala cu ei (daca nu ati bifat pe nicaieri pe site ca acceptati eventualii termeni si conditii) nu au nici un temei legal sau contractual de a va cere plata. probabil ca scrisoarea este destinata celor care se lasa usor intimidati si vor plati. Este de asemenea posibil sa faca parte dintr-o retea complexa de inselaciune si frauda pe internet, de escrocare, etc. Puteti sa o prezentati politiei daca vi se pare suspecta, asa cum ati mentionat.
insa repet, nu au ce masuri sa ia impotriva dvs in consecinta nu ii dati curs !

Av. Julia Watkins
lasa adresa (url) te rog

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Talharii pe site-urile tocmai.ro si olx.ro Daniel2015 Daniel2015 La cine pot fi raportati si cum pot fi opriti vanzatorii de produse de pe aceste site-ri care isi posteaza produselem fara nr de telefon. Cand ii ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale cu ipoteca ina 13 ina 13 Buna ziua,am o problema in legatura cu un credit pe care l-am contractat anul trecut si care este cu o dobanda marja + libor chf. Luna trecuta am primit o ... (vezi toată discuția)
Facebook mi-a blocat contul pentru că mi-am scris numele în chirilica veche și nu le-am trimis copie după ci. cum îi pot da în judecată? laurr29 laurr29 Buna ziua. Acum 2-3 ani Facebook mi-a blocat accesul la contul propriu, pe motiv ca nu le-am trimis copie dupa buletin. Ceea ce-i deranja era faptul ca aveam ... (vezi toată discuția)