avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... taxa de liniste pt jud constanta
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

taxa de liniste pt jud constanta

buna ziua!
sunt foarte revoltata dar trebuie sa ma edific cu aceasta hotarare locala pt ca daca e lege nu -i tocmeala...si va trebui platita...ma rog...
va rog sa ma ajutati sa gasesc hotararea locala data de primaria sau cj constanta pentru 2009 in ceea ce priveste taxa de liniste. ma intereseaza in mod special cuantumul taxei pentru intermediarii in asigurari...va multumesc!
Cel mai recent răspuns: DRAGANLARISA , utilizator 15:05, 4 Martie 2009
Incercati pe: www. time4news.ro Subiect: taxa pentru pastrarea linistei si sigurantei.
Atentie: data limita de depunere declaratii :((a fost 2 mart.
Va trimit un articol care sper sa va ajute.

[ link extern ]

Si un link catre site-ul Serviciului Public de Taxe si Impozite Constanta: [ link extern ]

De regula, astfel de taxe se aproba prin hotarari ale Consiliului Local Constanta. Nu am putut gasi hotararea pe site-ul institutiei, cel mai bine ar fi sa mergeti la fata locului (Constanta, Str. Nicolae Grindeanu nr. 66) si sa o solicitati. Din cate am observat, taxa se datoreaza de catre persoanele fizice autorizate, persoane juridice si asociatii familiale, si se calculeaza diferentiat in functie de specificul activitatii.



Va multumesc pt promptitudine!declaratia e depusa, nu am depasit termenul..ma ingrozeste suma pe care trebuie sa o achit, mai ales ca nu gasesc nenorocita aia de hotarare locala sa vad si eu negru pe alb ca intermediarii in asigurari platesc 550ron/an pentru nimic..nu de alta dar pe 16 decembrie mi-au spart sediul si nu era nici un picior de paza de la primarie sa ii prinda pe hoti..asta e..va multumesc din nou!
Ultima modificare: Miercuri, 4 Martie 2009
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Financiar- cum pot afla cat am de plata ? gicaradoigica gicaradoigica cum pot afla ce taxe am de platit la ad finaciara locala ca persoana fizica (vezi toată discuția)
Taxa habitat pentru casa de la tara, desi locuiesc si platesc la oras gvincentiu gvincentiu Buna seara, In prezent locuiesc in Galati, unde platesc taxa de habitat. La tara, in judetul Tulcea am o casa unde ma duc doar una, doua saptamani pe an. Am ... (vezi toată discuția)