avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Magazin outlet
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Magazin outlet

Buna ziua!Cum procedez daca vreau sa deschid un magazin outlet cu hainute de la celebre firme engleze Matalan, Mothetcare...daca acestea nu livreaza in Romania..cererea este foarte mare pe aceste produse si pana acum se vand pe sub mana ca sa zic asa..persoane care au pe cineva in Anglia ridica aceste produse si le trimit ulterior catre tara unde sunt vandute...cum pot sa fac lucrul acesta legal ?Mentionez ca stiu caz concret al unei "prietene " virtuale care a deschis magazin de acest gen.Multumesc !!

Alte discuții în legătură

Comerciant vs distribuitor; haine outlet vs haine brand cosy cosy am 2 intrebari la care v-as multumi tare mult sa gasesc raspunsuri care sa ma clarifice: vreau sa cumpar din Ue (nu se mai cheama import?) haine de la ... (vezi toată discuția)
Acte necesare vanzarii de produse online MihaelaET MihaelaET Buna seara! Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Am deschis de curand n magazin online cu hainute aduse din spatiul intracomunitar. Codul CAEN sub care imi ... (vezi toată discuția)
Este legal ce se intampla la kaufland? lucian.gogioman lucian.gogioman Am o societate si m-au atras preturile de la supermarketul Kaufland, toate bune si frumoase pana acum vreo 3 luni cand am dorit sa cumpar anumite produse ... (vezi toată discuția)