Buna seara!
Ma confrunt cu urmatoarea situatie:
Am deschis de curand n magazin online cu hainute aduse din spatiul intracomunitar. Codul CAEN sub care imi desfasor activitatea este 4791; nu am casa de marcat. Am voie sa tai chitanta (pt coletele expediate am chitantele de la firma de curierat) pt produsele pe care le cumpar eu sau cei apropiati? Ar fi ilar sa imi trimit colet doar ca sa am chitanta emisa de comis voiajor cum am gasit in lege.
Ma puteti ajuta? Am luat hainute pentru fetita mea (nu m-am putut abtine) si acum nu stiu sub ce forma sa pun banii. Si am si prietene care vor sa cumpere si stau in aceeasi localitate cu mine...
Multumesc!
Se poate sa emit factura cu o data, taiand ulterior chitanta in alta data...ca si cand as fi vandut marfa cu plata la termen? Evitand astfel necesitatea bonului fiscal...?
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Casa de marcat
szasza
Buna ziua
Ma lamuriti va rog daca am nevoie de casa de marcat, codul caen este 4791, vand produse online, trimit produsul prin posta sau curier , banii vin ... (vezi toată discuția)
2 nelamuriri
Victorius
Buna seara
Doresc sa infiintez o firma cu activitate principala 4791 (magazin online) si cu cateva activitati secundare. Voi livra produsele comandate pe ... (vezi toată discuția)
Ajutor, va rog!
Victorius
Doresc sa infiintez o firma cu activitate principala 4791 (magazin online) si cu cateva activitati secundare. Voi livra produsele comandate pe net clientilor ... (vezi toată discuția)