avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cum se intra in posesia talonului de pensie daca ai ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cum se intra in posesia talonului de pensie daca ai card?

Cum se intra in posesia talonului de pensie ,daca ai card de pensie ??
Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: vasi49 , utilizator 18:58, 18 Mai 2013
Taloanele de pensie vi le trimite lunar prin posta la domiciliu iar daca nu sunteti acasa, va lasa instiintare sa mergeti la oficiul postal sa le ridicati.
Si daca nu ajungeti la posta, mergeti la casa de asigurari sociale si le ridicati pe toate odata.
Va multumesc ambilor,dar ??pana in final unde merg la posta sau la CASA DE ASIG SOCIALE???aceasta din urma este acelasi lucru cu CASA DE PENSII?
Da, la Casa de Pensii trebuie mers, deoarece Posta nu tine taloanele de pensie decat cateva zile, apoi le trimite inapoi de unde au venit, adica la Casa de pensii. Acolo le gasiti pe toate.

La Posta va duceti doar daca a trecut o zi, doua, trei de cand ati primit avizul in cutia postala.
Va multumesc f. mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cupon de pensie ghita49 ghita49 Am citit pe internet ca pentru cei care primesc pensia pe card bancar nu se mai tiparesc cupoane de pensie si implicit nu mai primim acest act. Poate sa-mi ... (vezi toată discuția)
Talon de pensie alany alany De mai mult timp tatal meu nu mai locuieste la domiciliul din buletin,pensia o ridica pe card si taloanele de pensie raman la posta.ma intereseaza cum ridic ... (vezi toată discuția)
Card national de sanatate assbell99 assbell99 m-am inscris in 2005 la un medic de familie;daca primesc cardul trebuie sa merg la acelasi(nu am fost decat o data) sau il pot schimba dupa primirea ... (vezi toată discuția)