avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Card national de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Card national de sanatate

m-am inscris in 2005 la un medic de familie;daca primesc cardul trebuie sa merg la acelasi(nu am fost decat o data) sau il pot schimba dupa primirea cardului?Casa de asigurari de sanatate trimite cardul sau o face dupa listele dela medicul de familie?Multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: im82 , utilizator 12:02, 27 Octombrie 2014
Cardul de sanatate se trimite prin posta.

Acum sunteti inregistrat la medicul din 2005. Daca vreti sa mergeti la altul, atunci faceti o cerere pe care acesta isi exprima acordul de a va trece in lista sa, dupa care mergeti la medicul din 2005 si luati fisa medicala pe care o duceti la celalalt.

Oricum, noul medic va va explica mai explicit cum se face.
Multumesc pentru raspuns,as mai vrea sa stiu daca cardurile se trimit(prin posta) direct de casa de sanatatedin orasul in cara locuiesc.Multumesc
Da, cardurile se primesc prin Poștă. Pe talon ar trebui să scrie cu ștampilă sau de mână: card de sănătate
Atenție, trebuie ridicate repede (ca la trimiterile poștale-dar ma intrebați la poșta de care aparțineți), altfel se duc la Sacade sănătate de care aparțineți.
im82 a scris:

"talon" = aviz poștal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cardul national de sanatate assbell99 assbell99 Unde ma pot adresa daca pana acum eu nu am cardul de sanatate emis,fiindpensionara? (vezi toată discuția)
Card de sanatate pentru un cetatean strain rezident in romania luizaioana_luizaioana luizaioana_luizaioana Buna ziua, Sotul meu este cetatean italian cu rezidenta deocamdata temporara-abia anul acesta in toamna poate aplica pentru cea permanenta-dar cu contract ... (vezi toată discuția)
Cum se intra in posesia talonului de pensie daca ai card? vasi49 vasi49 Cum se intra in posesia talonului de pensie ,daca ai card de pensie ?? Va multumesc, (vezi toată discuția)