Buna seara.sotra mea a convenit cu o alta fata pe net,sa faca schimb de obiecte prin curier.
Sora mea a trimis un ipad in valoare de 2300 ron,iar fata cealalta nu a mai trimis nimic.
Sora mea a depus plangere,si azi a venit rezolutia de SUP,motivand ca legea penala nu prevede aceasta fapta,si e de natura civila-nerespecatrea unei obligatii contractuale.
A decis astfel procurorul,deoarece fata a declarat ca a primit doua sticle de apa,si de aceea ea nu a mai trimis nimic.
Sora mea nu are martori ca a pus un ipad,si nici nu fa facut listing cu continutul coletului.
Daca declaram noi,familia,ca ea avea un ipad,si ca acum nu il mai are,se ia in considerare_?
eu inteleg ce spuneti.
ideea era ca cei doi sa trimita deodata,iar fata nu a putut trimite deoarece a avut niste probleme,si coletul trimis de soramea,a ajuns inainte la fata.,iar fata nu a mai timis,consideranduse inselata.
de altfel oricine ar putea sa trimita doua sticle,si apoi sa dea in judecata persoana cealalta ca iat trimis un ipad,.
cam asa a explicat procurorul situatia,ceva procuror de la parchetul bucuresti
a zis ca daca avea martori,si listing la continut,se putea incepe urmarirea penala,dar si atunci,numai in cazul in care nu sar fi rezolvat amiabil.
oare avem sanse mai departe?nu prea avem multi bani de cheltuit...
Inselaciune
Night21
Buna ziua. Am vandut un telefon prin intermediul site-ului okazii.ro. Am trimis coletul prin posta ca urmare a discutiei avute cu cumparatorul. Dupa ce acesta ... (vezi toată discuția)