avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Mesaje calomnioase pe Facebook
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Mesaje calomnioase pe Facebook

ce masuri se pot lua impotriva celor care iti trimit mesaje calomnioase,de santaj si prin care jignesc toata familia fara a avea nici o baza reala ?
este obligatoriu sa sesizezi politia?
Daca ni-l cunoasteti atunci nici sesizare la politie nu puteti depune... ce sa scrieti in ea?!?!?!

... si poate numele cu care este inregistrat pe facebook este fictiv, nereal...

:sorry:
~ Conținut șters la cerere ~
daca nu il cunoasteti cum vreti sa depuneti o plangere ?contul persoanei respective poate fii fals...si dumneavoastra nu ar trebuii sa dati curs acestor discuti ...il blocati si ati scapat de mesaje nedeorite..
Blocati mesajele respectivului ca spam.
Asfel scapati de a citi mesaje care nu va fac placere,
... cum nu exista la acesata ora o etica a netului si mai ales in Ro, posibil persoana care va calomniaza, sta ascunsa in spatele unui id, cu nume fictiv, iar dumneavostra nu aveti ce face decat sa blocati ca si utilizator, si sa faceti raport pe Facebook... oricum mediul on-line mai mult decat periculos, o lume pestrita, etc. In genere este bine sa va alegeti prietenii de Facebook cu mare grija. Oricum este greu pt unii de a intelege ce este aceea moralitate. Asta e.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Jignire in mesaj privat olx DanCristian199 DanCristian199 Buna ziua Am pus un anunt pe olx pe contul prietenei mele cu acordul ei,unde i am lasat si nr de tel Un tip i a scris un mesaj acolo,unde incerca sa se ... (vezi toată discuția)
Cineva a creat conturi facebook și instagram cu pozele mele. am raportat, dar au fost suspendate și conturile mele și nu mai vor să le deblocheze. cum aș putea să-i dau în judecată? Sandra.maria Sandra.maria Am si eu o intrebare .Am gasit un cont de facebook care imi foloseste pozele . Cont fake . L-am raportat la cei de la facebook , dupa 5 min dupa ce am raportat ... (vezi toată discuția)
Hartuirea pe site-urile de socializare Lauricius Lauricius Am o problema pe care nu reusesc sa o rezolv si m-ar ajuta niste pareri. Sunt hartuita pe facebook de un individ, hartuire insemnand ca posteaza comentarii ... (vezi toată discuția)