avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzarea de bunuri proprii, provenite din mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzarea de bunuri proprii, provenite din mostenire

buna ziua

am facut sucesiunea dupa bunicii mei eu cu sora mea venind la aceasta in calitate de fiu predecedat .am intrebarea urmatoare:la vinzarea terenului care imi revine mie o pot face fara semnatura sotiei mele ?eu avind certificat de mostenitor

va multumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:42, 19 Mai 2013
Da, puteti vinde fara semnatura sotiei dvs deooarece este bunul dvs propriu, dobandit prin mostenire legala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj succesoral urmat de vanzare -cumparare cristinaiasi cristinaiasi Buna ziua. Vroiam sa va intreb a cat parte din mostenire imi revine in urma vanzarii unui teren la tara in urmatorul caz: -parintii mei au divortat cand ... (vezi toată discuția)
Mostenire si partaj adry2276 adry2276 Buna seara.In urma decesului bunicului meu s-a facut succesiunea.Mama este predecedata si eu mai am 2 surori.Bunica mi-a dat toata partea ei din casa care o ... (vezi toată discuția)
Mostenirea bat-o vina!1 oprea tudor oprea tudor buna ziua , O situatie ceva mai complicata : bunicul meu a fost casatorit de 2 ori , din prima casatorie rezultind un copil(mama mea care a decedat 1993) si ... (vezi toată discuția)