avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Problema suport RCS-RDS pentru decodor DICI +C HD2
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Problema suport RCS-RDS pentru decodor DICI +C HD2

Buna ziua!

Am o problema cu cei de la DIGI dupa ce mi-au schimbat un decodor ars. Au venit mi-au schimbat decodorul, l-am aprins pentru 1 minut am vazut ca mergea dupa care l-am stins, am semnat actele si am plecat ca aveam treaba. Ideea e ca nu am putut sa il probez mai mult si nu am observat la momentul semnarii ca nu merge cum trebuie.

Am ajuns acasa, am vazut ca nu merge, m-am documentat si am ajuns la concluzia ca e din cauza variantei de software ce e prezenta pe decodorul primit. Sa ma conving ca nu e de la monitor, am chemat un prieten ce are tot decodor HD cu versiunea noua de software, am probat si mergea.

Rezulta ca problema e de la versiunea de software.

I-am sunat, bineinteles ca la telefon nu intelegeau care e problema. Au trimis o echipa au vazut ce se intampla(sta aprins 5 secunde dupa care se face ecranul negru). Au probat ei si pe alt TV si au zis ca merge.

Ideea e ca ei nu vor/pot sa faca update, unele decodoare au update-ul nou din fabrica probabil.

Intrebarea este : Pot sa-i oblig legal sa imi dea un decodor cu versiunea noua sa fie compatibil si cu monitorul meu ?

In cel mai rau caz, poate reziliez contractul si dupa cateva zile o sa ma duc sa-mi faca din nou alt contract primind un alt decodor fiind atent la ce versiune are, bineinteles daca se poate.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 12:25, 19 Mai 2013
Stiu ca se poate face update pe fir, asa cum este pe pozitie la dvoastra in casa, doar ca va trebuie putin suport prin telefon de la ei. In principiu nu ar fi nici o scofala. Nu cred ca este cazul sa reziliati contractul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezilere contract prestari servicii iulian30 iulian30 Buna seara, Am o problema din care nu stiu sa ies. Anul acesta in luna iunie am incheiat un contract de prestari servicii cu societatea RDS&RCS - Digi TV pe ... (vezi toată discuția)
Problema laptop asus pro57vr Mariusspanacovici Mariusspanacovici Salut, am un laptop Asus PRO57Vr/M51Vr care nu afiseaza nimic pe ecran. Mi s-a stins dintr-o data ecranul la laptop iar dupa 2 secunde s-a restartat singur, ... (vezi toată discuția)
Imi cer bani sa-mi repar telefonul in garantie Pana Mihai Pana Mihai Buna ziua! In urma cu o saptamana am trimis telefonul la garantie si astazi am primit urmatorul mesaj: Stimate client, Pentru produsul dumneavoastra V1Viper ... (vezi toată discuția)