avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Redeschidere p.f.a.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Redeschidere p.f.a.

Buna ziua,
Am avut un pfa pe care l-am inchis in 2011 si am ramas cu datorii la fisc. Vreau sa redeschid din nou pf a dar acuma nu am bani sa platesc datoriile. Ce trebuie sa fac ca sa dau drumu din nou la activitate. Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 20 Mai 2013
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Datorii la anaf rastep rastep Buna ziua, Am avut un PF in 2008 iar din 2009, cand l-am inchis, am ramas cu niste restante la ANAF . Aprox. 8000 de lei. Intrebarea mea este urmatoarea: ... (vezi toată discuția)
Intrebari despre suspendare pfa danlup danlup Buna ziua, Situatia e in felul urmator: In iulie 2014 mi-am luat prin leasing o masina pe pfa pe o perioada de 2 ani. De la suspendarea pfa-ului sunt ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorii cas Daniel16 Daniel16 Am un PF (nu am angajati si sunt salariat) si pana acum n-am primit nimic de la CAS ca ar trebui sa platesc; acum la sfarsitul lui 2011 am primit un plic prin ... (vezi toată discuția)