Am un PF (nu am angajati si sunt salariat) si pana acum n-am primit nimic de la CAS ca ar trebui sa platesc; acum la sfarsitul lui 2011 am primit un plic prin care sunt pus sa platesc datoriile restante si penalizari din 2006 pana in 2011.
Aceste datorii nu se prescriu?
aceiasi situatie e si la mine, inteleg ca am de plata, da sa ne anunte dupa 6 ani? si cu penalizari + majorari?
astia nu stiu din ce sa mai traga bani, o sa puna taxa si pe ziua de nastere sa ne dorim sa murim mai rapid, poate scapam de impozite :)
un PF inchis acum un an si jumatate cu toate actele in regula de la finante printre care si o hartie care atesta radierea firmei , inclusiv mi-au returnat bani datorita neinregistrarii de activitate si totusi am primit o scrisoare la inceputul acestui an din care reiese ca trebuie sa platesc impozit catre CAS . Precizez ca acest PF nu a avut deloc activitate neinregistrand nici un fel tranzactii, activitati de orice fel . in urma vizitei la sediul CAS mi-au spus ca imi vor trimite o alta scrisoare cu ce am de plata in baza calculului facut de ei.......si eu intreb calcul pe ce anume? pe activitate zero?
va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns in acest sens