avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Depunere declaratie venit agricol
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Depunere declaratie venit agricol

Pentru o suprafata de 10 ha de padure detinuta cu acte de proprietate de o persoana fizica se depune vreo declaratie ,asa cum se depune pentru venitul agricol?
Cel mai recent răspuns: Ana Mocanu , utilizator 10:19, 20 Mai 2013
Da, se depun aceleasi declaratii (doar ca se bifeaza "silvicultura" la categoria de venit): formularul 220 (Declaratia privind venitul estimat) pana la 31 ianuarie sau in 15 zile de la inceperea activitatii si formularul 200 (Declaratia privind venitul realizat) pana la 25 mai a anului urmator realizarii venitului. Platiti impozit pe venit si CASS conform deciziilor de impunere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii fiscale proprietar si producator persoana fizica consela consela Buna ziua, As dori sa stiu ce obligatii fiscale are un proprietar de padure persoana fizica care vinde lemnul in baza unui contract de vanzare cumparare unei ... (vezi toată discuția)
Termen de depunere declaratia 220 Silvasanu Silvasanu Buna ziua, La inceputul anului, in 2 ianuarie 2014 am intrebat cand se depune, printre altele, declaratia 220 si mi s-a spus ca pana in 31 ianuarie ,iar acum ... (vezi toată discuția)
Nedepunere declaratia 220 ContSters156394 ContSters156394 Ce se intampla daca nu se depune declaratia 220 pana la termenul stabilit (15 mai 2011, din cate stiu)? Cum pot afla intotdeauna care sunt declaratiile si ... (vezi toată discuția)