avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Colaborare evenimente videograf
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Colaborare evenimente videograf

Buna ziua, doresc sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea.
Colaborez cu un videograf , la filmari de nunta, si doresc o hartie intre mine si el , pentru a evita micile neplaceri.

Mentionez ca eu merg doar pentru practica, doar pentru a invata... si nu primesc nici un fel de venit .

Ce fel de hartie pot face intre mine si videograf pentru a evita neplacerile in cazul unui control in timpul evenimentului ?

Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Colaborare intreprindere individuala cu o persoana fizica kremat kremat Buna ziua! Detin o intreprindere individuala care desfasoara activitati fotografice. Vreau sa colaborez cu un videograf (persoana fizica neautorizata). ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma servici foto VladIV VladIV Buna ziua, Doresc sa deschid o microintreprindere care va oferi servicii foto/video pentru diferite evenimente. Eu de profesie sunt fotograf. Am cateva ... (vezi toată discuția)
Pfa ....colaborare sau angajare???? trafalet_32 trafalet_32 Buna ziua !Desfasor activitate fotografica si videografie pentru diverse evenimente ,ocazional,sub forma de PFA autorizat,Problema este ca sunt nevoit sa plec ... (vezi toată discuția)